Hvem er vi?

Vores lille husstand består af Jan og Lotte. Jan arbejder til daglig med miljømålinger, derudover har han et fritidsfirma hvor han producerer elektroniske laderelæer til (fortrinsvis ældre) motorcykler. Du kan komme til Jans hjemmeside her. Lotte er deltidsansat som kontorassistent i en kommune.

Jan var absolut kun til hunde da jeg mødte ham, men det har ændret sig meget siden da. Jan går dog ikke så meget op i kattene som Lotte gør, men han er altid parat til en nussetur når nogen trænger.

Vores katte er alle indekatte - dog med fri adgang til store løbegårde, og når jeg er hjemme har de hele den store indhegnede have at løbe i.

Vi bor på en lille landejendom nord for Slagelse og udover kattene har vi også høns, får, geder og hunde. Alt det der "landbrugsvæsen" er Lottes afdeling - meen - Jan hjælper nu også gerne til hvis han bliver spurgt.

Så har vi også vores motorcykler og bestanden dér er efterhånden kommet op på 5 stk. der alle kan køre og er indregistrerede. Det er mest gamle engelske mc'er, men der har dog også sneget sig en nyere japansk ind i "stalden". Dét er så til gengæld Jans afdeling - og hans ansvar, at holde alle disse maskiner køreklar, men selvfølgelig giver jeg da også en hånd hvis der er brug for det :-)